Inapoi/GoBackInapoi La pagina anterioara  

www.homecont.ro 

 


Oferta generala de produse si servicii 
Citeste si despre programul de postcalcul si purtatori de cost
Ce trebuie sa stiti cind alegeti un ERP (Functionalitate MRP, FIFO, Contabilitate)
Citeste si despre cizmaria informatica aici (cum sa cumperi linia de mira a unui ERP)  
Cizmaria informatica 4 - Cu cotu' pe-tastatura (pamflet cu personaje reale). Cum sa nu faci aplicatii economice tampite pentru a nu fi injurat de catre utilizatori.

Drumul intre Razgrad si Targoviste este deschis (august 2019).
Vezi intersectia spre Targoviste din Razgrad SUD. Vom trece apoi pe langa stadionul de fotbal [Ludogorets Academy] (aflat pe stanga) construit pe ruinele fostei termocentrale.

Vezi aici: Variante alternative intre Razgrad si Targoviste prin aplicatia google.maps (Google Maps) .


Hoteluri din Turcia - pagina in constructie

Scopul acestei pagini este de a oferi câteva informatii despre cateva hoteluri din Turcia din zona orasului Izmir (Cesme-Ilica si Kusadasi - Davutlar), Didim sau Bodrum (Turgutreis).

Vor fi prezentate hotelurile:


Atmosfera de la piscina (si nu numai) de la diverse hoteluri din Turcia (Filmulete aleatoare preluate de pe Youtube)

Sa nu va suparati ca in toate cele trei filmulete de mai jos se danseza pe melodiile lui Costi Ionita.
Aprox 10% din melodiile pe care le veti asculta la oricare din hotelurile mari sunt ale lui Costi Ionita.
Asta se intampla cam din 2008 de cand a facut acele melodii in colaborare cu Seden Gurel si alti artisti turci.
Dupa Hagi, Gica Popescu sau Mircea Lucescu se pare ca urmeaza Costi Ionita in inimile turcilor.

Grand Belish hotel

Adresa: Yeni Mahalle Ozgurcan Gozmen Cad. No:5, Guzelcamli, Kusadasi, Turkey

Specific pentru Grand Belish este linistea oferita de locatie, curtea mare, plaja plana imensa. Are raportul pret/calitate cel mai bun - este cel mai "ieftin" hotel de pe aceasta pagina. Peste 50% din turisti sunt turci din clasa medie.
1Localitate, Pozitie Hotelul este in Davutlar la 20 km de centrul Kusadasi si la 6 km de Guzelcamli. La 400 m se gaseste hotelul Palm Wings Beach fost Egeria Beach. Hotelul se gaseste intr-un cartier de case de vacanta tip. De pe terasa de la etajul 5 vedem in stanga panorama insulei grecesti Samos (locul unde s-a nascut Pitagora).
2Plaja proprie, pontoanePlaja este f. lata si dreapta, cu nisip fin: ca la Mamaia. Pe plaja sunt seszlonguri cu umbrelute. Hotelul are un ponton propriu de 50 m in mare de pe care se pot face sarituri in apa sau putem face plaja.
3Teren Volei/fotbalTerenul de volei este pe plaja. Terenul de minifotbal nu mai exista (era in curtea interioara intre hotel si terenul de tenis). Peste terenul de minifotbal s-au construit alte utilitati (o minipiscina de copii). Pentru amatori: in iulie-august se joaca apropae zilnic volei.
4PiscinaPiscina este medie dar suficient de mare pentru turistii cazati.
5Animation Team, spectacoleHotelul are un amfiteatru propriu in care se gazduiesc diverse spectacole seara. De obicei echipa de animatie este buna dar anual pot fi fluctuatii de personal. In fiecare seara este un mini spectacol de 1 ora oferit de animation team si/sau de trupe de actori profesionisti: dansatori, cintarerti, actori de circ. Puteti avea norocul sa prindeti un spectacol de gimnasitica ritmica (inot sincron, balet pe apa) ce se desfasoara in piscina proprie seara in locul spectacolului din amfiteatru.
6Ospitalitate ServireFata de celelalte hoteluri de pe aceasta pagina Grand Belish are un restaurant mai mic. Seara se poate servi masa pe terasa langa piscina unde din cand in cand avem si muzica live. Serviciul (curatenia) in camere este buna la fel ca la majoritatea hotelurilor de 4-5 stele din Turcia.
7Parcare Proprie Parcarea se poate face in curtea interioara daca este loc (in august nu prea e loc) sau in exterior paralel cu gardul pe una din cele 3 laturi ale hotelului.
8Internet wireless Semnalul de internet este mediu spre bun. Camerele cu fata la piscina au semnal bun. Camerele cu fata la strada pot sa nu aiba semnal.
9De vizitat in apropiereOrasul Kusadasi este la 20 km - se poate lua dolmusul (minibus, maxi - taxi) . Milipark este la 7 km imediat dupa Guzelcamli. Ruinele de la Efes + casa Fecioarei Maria sunt la 32 km. Pamukkale se afla la 206 km. Ruinele orasului Milet (unde a trait Thales) se afla in Balat (langa Didim) la 60 km.
10Plimbare cu vaporasul - boat_trip Putem face o plimbare cu vaporasul (Boat trip) de 8 ore (10-18) din portul Guzelcamli.
Traseul este pe langa Mili Park pina in apropiere de insula Samos
- se ocoleste insulita cu baliza Bayrak Adasi din stramtoarea Mycale din dreptul orasului Pitagorio din Samos.
- datorita pandemiei (covid 19) si a altor motive nestiute in 2021 vaporasele NU ocolesc baliza Bayrak Adasi din stramtoarea Mycale.
Se fac minim 5 opriri in golfurile de pe coasta Mili Park. Se serveste masa la pranz (inclusa in pret).
Vaporase recomandate: Kalamaki 2 (vaporas mic normal) sau Kalamaki 1 (vapor in toata regula).
Diferenta intre cele doua este ca pe vaporul mare [Kalamaki 1] muzica e data la maxim si se aude de la 200m de pe alte vaporase, capacitatea este peste 100 de persoane. [Kalamaki 1] are si salupa proprie.
La [Kalamaki 2] avem muzica in regim normal si capacitate de 50 persoane.
11Roaming: Acces la Cosmote Grecia sau Vodafone GreciaDe pe ponton si de pe terasa de la etajul 5 putem prinde Cosmote Grecia si Vodafone Grecia 2G sau 3G. Semnalul 2G este mai slab. Semnalul vine de pe Insula Samos care este la 18 km.
12Diverse Sambata seara in luna august puteti prinde si o nunta care se desfasoara pe terasa de la etajul 5 (lanaga discoteca). Nunta nu deranjaza - se termina maxim la ora 1 noaptea.
Plimbarea pe malul marii: Seara puteti face o plimbare de 2-7 km pina in Guzelcamli daca va tin picioarele. Pe dreapta vom avea plaja si marea iar pe stanga hoteluri si mici localuri de plaja.
La 100 m de hotel avem un butic de cartier.
La 500 m printre vile se gaseste un bazar unde gasiti atat produse traditionale (miere de pin, ulei de masline, masline, mirodenii) cat si imbracaminte si suveniruri - teoretic nu ar trebui sa va duceti pana in bazarul din Kusadasi.
Puteti schimba valuta EURO, USD, TRY la receptia hotelului (curs nefavorabil mai mare). Puteti face schimb valutar la un curs bun la casa de schimb din dreptul Primariei din Kusadasi (Kusadasi Municipality - Kusadasi Belediyesi) sau la orice banca in Kusadasi cu pasaportul. Puteti plati in EUR sau USD la bazar.

La Blanche Resort & Spa (Turgutreis - Bodrum)

Adresa: Turgutreis Mahallesi, Bahçelievler Cad. No:119, 48960 Bodrum/Mugla, Turcia

A nu se confunda cu hotelul La Blanche Island Bodrum! Specific pentru La Blanche Resort & Spa este nivelul mai cosmopolit al hotelului. Este hotelul cu tariful cel mai scump de pe aceasta pagina. Este frecventat de f. multi englezi si turci din diaspora (turci care vin din Germania in concediu). Calitatea mancarii (mai ales seara) precum si a serviciilor este cea mai buna. Este considerat unul din cele mai bune hoteluri din zona Bodrum.
1Localitate, Pozitie Hotelul este in Turgutreis la 20 km de centrul Bodrum si la 1,5 km de Portul Turgutreis Marina. Hotelul se gaseste intr-un cartier de case. De pe pontonul principal vedem in fata insula Kalimnos iar in stanga insulele grecesti Pserimos si Kos. Aeroportul Milas (Milas Bodrum Havaalani) este la 55 km.
2Plaja proprie, pontoane Plaja este ingusta imediat linga hotel (10 m ) si mai lata in stanga (70 m), cu nisip concasat. Pe plaja sunt suficiente seszlonguri cu umbrelute. Hotelul are mini port propriu cu diguri in semicerc si separat un ponton propriu de 400 mp in mare de pe care se pot face sarituri in apa sau putem face plaja. Pe ponton este si un bar unde in unele seri se organizeaza spectacole de muzica live, jocuri sau karaoke unde actorii sunt chiar turistii din hotel
3 Teren Volei/fotbal Terenul de volei este pe plaja in capatul din stanga. Fileul este f. bun. Terenul de volei are trei inconveniente: are nisip concasat (e nevoie de genunchiere), are o portiune scurta in panta (neimportanta) si gardul f. apropiat pe latura de N - mingea sare peste gard in tufisurile hotelului. Terenul de minifotbal exista pe bucata de plaja din stanga lata de 70m. Pentru amatori: in august se joaca zilnic volei.
4PiscinaPiscina este mare in forma de dreptuncghi 100m x 15m (1500mp) suficient de mare pentru toti turistii cazati. Toata piscina este inconjurata de sezlonguri. Piscina fiind f. lunga este traversata de 2 poduri in arcada.
5Animation Team, spectacole Hotelul are un amfiteatru propriu in care se gazduiesc diverse spectacole seara. De obicei echipa de animatie este f.f. buna dar anual pot fi fluctuatii de personal. In fiecare seara este un mini spectacol de 1 ora oferit de animation team si/sau de trupe de actori profesionisti: dansatori, cintarerti, actori de circ veniti din Bodrum, Izmir sau chiar Istambul. Puteti avea norocul ca in una din seri sa prindeti un spectacol original oferit de actori sau cintareti profesionisti.
6Ospitalitate Servire Calitatea serviciilor este f. buna : restaurant + curatenie + intretinere spatii/piscina. Restaurantul este f. mare, format din doua sectiuni - interior + exterior. La parter in curtea interioara linga piscina exista mese unde seara se poate juca o carte, un sah sau o tabla la un pahar de vin sau bere.
7Parcare Proprie Nu exista curte interioara. Exista o parcare tip hala de 40 de locuri care e mereu plina mai ales in august. Parcarea se mai poate face pe latura din strada a hotelului - 30 locuri. Lipsa unei parcari mari nu este considerata o problema deoarece majoritatea turistilor vin cu avionul la Milas si apoi cu autocarul pina la hotel.
8Internet wireless Semnalul de internet este mediu spre bun. Camerele cu fata la piscina au semnal bun. Camerele cu fata la strada sau "in spate" pot sa nu aiba semnal.
9De vizitat in apropiere Orasul Bodrum este la 20 km - se poate lua dolmusul (minibus, maxi - taxi). Centrul oraselului Turgutreis este la 1,5 km. Pamukkale este departe la 270 km. Ruinele orasului Milet (unde a trait Thales) se afla in Balat (langa Didim) la 125 km.
10 Plimbare cu vaporasul - boat_trip Putem face o plimbare cu vaporasul (Boat trip) de 8 ore (10-18) din portul Turgutreis Marina aflat la 1,5 km de hotel. Sunt doua trasee posibile ambele paralel cu tarmul (cabotaj la 1-3 km de tarm): un traseu spre EST catre Bodrum, un alt traseu este catre VEST catre Turgutreis-Gumusluk. Se fac minim 5 opriri in golfurile de pe coasta peninsulei Bodrum. Se serveste masa la pranz (inclusa in pret).
11Roaming: Acces la Cosmote Grecia sau Vodafone Grecia De pe ponton si de pe plaja putem prinde Cosmote Grecia si Vodafone Grecia 2G sau 3G. Semnalul 2G este mai slab. Semnalul vine de pe Insula Kos care este la 11 km.
12Diverse Plimbarea pe malul marii: Seara puteti face o plimbare pe faleza de 1-2 km pina in portul Turgutreis. Pe dreapta vom avea plaja si marea iar pe stanga vile parasite (din prima generatie a constructiilor turistice din Turcia a anilor '60-'70) si mici localuri de plaja.
La 1000 m catre centrul Turgutreis printre vile se gaseste un bazar unde gasiti atat produse traditionale (miere de pin, ulei de masline, masline, mirodenii) cat si imbracaminte si suveniruri - teoretic nu ar trebui sa va duceti pana in bazarul din Bodrum.
Puteti schimba valuta EURO, USD, TRY la receptia hotelului (curs nefavorabil mai mare). Puteti face schimb valutar la un curs bun la orice banca in Turgutreis cu pasaportul (la 2km). Puteti plati in EUR sau USD la bazar.

Venosa Beach Resort & Spa (Didim)

Adresa: Altinkum Mahallesi, Inönü Blv. No:4, 09270 Didim/Aydin, Turcia

Specific pentru Venosa sunt: Servirea buna, curtea enorma, echipa de animatie, amfiteatru cu 400 locuri. Cum a mai zis cineva pe un forum Venosa este o masinarie care este la dispozitia dvs. Teoretic nu ar trebui sa parasiti hotelul in timpul sejurului fiindca aveti totul la dispozitie. Este frecventat de f. multi englezi si turci din diaspora (turci care vin din Germania in concediu). Calitatea mancarii (mai ales seara) precum si a serviciilor este foarte buna. Multi ani la rand nu se mai gaseau bilete pentru perioada 15 iulie - 5 septembrie inca din luna decembrie a anului anterior deoarece toate ofertele early-booking fusersera cumparate. Situatia "s-a mai echilibrat" in DIDIM de cand s-a deschis in 2016 Aquasis De Luxe Resort & Spa Hotel aflat in partea opusa a orasului (vest).
1Localitate, Pozitie Hotelul este situat in partea de Sud-Est a orasului DIDIM intr-un cartier complet nou. Distanta fata de centrul DIDIM este de 7 km. Distanta fata de soseaua principala Didim-Denizköy- este de 5 km. In luna iunie a anului 2015 cei 5 km erau din macadam-pamant, in luna august 2015 cei 5 km erau complet asfaltati. Din soseaua rapida Milas-Soke yolu in dreptul lacului Bafa Gyolu avem 25 km pana la hotel. Hotelul se gaseste pe latura vestica a unui golf. Aeroportul Milas (Milas Bodrum Havaalani) este la 88 km. Hotelul are toate camerele cu fata la mare. Din balcon seara se vad avioanele care decoleaza dinspre sau se indreapta catre aeroportul Milas din Bodrum. In luna august ritmul este de 1 avion la 10 minute precum autobuzele lui Dacos, Ionescu sau Normandia care pleaca sau vin in autogara Militari...
2Plaja proprie, pontoane Plaja este mare cu nisip fin argilos. Pe plaja sunt suficiente seszlonguri cu umbrelute. Desi sunt sezlonguri pentru toata lumea pe plaja,turistii prefera sa stea in jurul piscinei imense datorita atmosferei intretinuta de echipa de animatie si a accesului rapid la bar. Hotelul se invecineaza pe latura de VEST cu o unitate de jandarmi (care au si ei iesire la mare) si cu o plaja publica pe latura din EST.
3 Teren Volei/fotbal Terenul de volei este in lateral pe un teren de pamant orizontal perfect pentru volei. Terenul de volei are nisip fin, marcaj din banda si fileu bun. Dupa terenul de volei este un teren de mini-fotbal si terenurile pentru alte jocuri. Pentru amatori: in august se joaca zilnic volei si fotbal.
4Piscina Piscina este f. mare formata din doua corpuri traversate de un pod in arcada: - corpul dreptunghi 55m x 20m (1100mp) si corpul circular cu diametrul de 20m (300 mp), suficient de mare pentru toti turistii cazati. Toata piscina este inconjurata de sezlonguri.
5Animation Team, spectacole Aici e aici: timp de trei ani hotelul a avut echipa de animatie condusa de Mario (cu francofonii Just si Mamadou din Republica Centrafricana + ucrainieni si polonezi). Aceasta echipa face toti banii sejurului dvs. In vara 2018 se pare ca echipa s-a schimbat putin - gasiti f. multe comentarii pe tripadvisor si imagini pe youtube. Hotelul are un amfiteatru propriu cu 400 locuri in care se gazduiesc diverse spectacole seara. In fiecare seara este un mini spectacol de 1 ora oferit de animation team si/sau de trupe de actori profesionisti: dansatori, cintarerti, actori de circ veniti din Bodrum, Izmir sau chiar Istambul. Puteti avea norocul ca in una din seri sa prindeti un spectacol original oferit de actori sau cintareti profesionisti. La barul de la piscina este o regula ca in fiecare seara intre 22.00 si 24.00 uneori si pana la 1.00 noaptea sa se faca un mini spectacol cu jocuri de societate sau karaoke cu turistii prezenti. O data pe saptamana este si muzica live.
6Ospitalitate Servire Calitatea serviciilor este f. buna : restaurant + curatenie + intretinere spatii/piscina. Restaurantul este f. mare, format din doua sectiuni - interior + exterior. In exterior nu prea gasesti locuri seara.
7Parcare Proprie La intrarea in hotel avem o curte interioara cu parcare. Unele locuri sunt acoperite cu umbrare. Parcarea e mereu plina mai ales in august. Parcarea se mai poate face pe latura din strada a hotelului - 30 locuri.
8Internet wireless Cand hotelul este plin in august (peste 900 de turisti plus 100 angajati), semnalul de internet este slab (sa nu zic foarte slab). In loby si la piscina semnalul este mai bun. Hotelul are cel mai slab semnal din toate hotelurile de pe aceasta pagina. Pe facebook de pe mobil intri cu greu in timpul zilei. Daca vrei sa intri de pe laptop trebuie sa incerci in intervalul 1 noaptea pana la 8.30 dimineata.
9De vizitat in apropiere Centrul DIDIM este la 7 km - se poate lua dolmusul (minibus, maxi - taxi). Templul lui Apolo din Didim este la 9 km. Pamukkale este departe la 240 km. Ruinele orasului Milet (unde a trait Thales) se afla in Balat (langa Didim) la 38 km.
10 Plimbare cu vaporasul - boat_trip Nu recomandam plimbarea cu vaporasul din portul DIDIM. Putem face o plimbare cu vaporasul (Boat trip) de 8 ore (10-18) din portul (Liman) aflat in fata magazinului Migros Jet din Çamlik Mahallesi (langa Lion Otel Didim). Sunt doua trasee posibile ambele paralel cu tarmul (cabotaj la 1 km de tarm): un traseu spre EST catre golful din fata hotelului Venosa (vei ajunge cu vaporasul in dreptul hotelului Venosa) , un alt traseu este catre VEST catre hotelul Aquasis De Luxe Resort. Se serveste masa la pranz (inclusa in pret). Vaporasele mai mult stau decat merg - se merge cu viteza f. mica catre nicaieri deoarece tot tarmul golfurilor din DIDIM este locuit si vaporasele nu au unde sa acosteze.
11Roaming: Acces la Cosmote Grecia sau Vodafone Grecia Din zona hotelului Venosa nu se poate prinde nici un semnal Roaming din Grecia deoarece insulele grecesti se afla la distanta f. mare si sunt obstacole.
12Diverse Plimbarea pe malul marii: Nu exista faleza. Puteti vizita plaja publica din vecinatate si va veti aduce aminte de Eforie si Techirghiol. Plaja publica este f. aglomerata vinerea, sambata si duminica. De vineri seara practic nu mai puteti parca masina in fata hoteluluui Venosa deoarece locurile sunt ocupate de cei ce vin la plaja.
La 6 km langa autogara (Otogar) se gaseste un bazar f. mare care are si piata de legume. Veti gasi produse traditionale (miere de pin, ulei de masline, mirodenii, masline) cat si imbracaminte si suveniruri.
La 50 m avem un butic de cartier. La 300 m langa hotel se gaseste un supermaket MiGros cu de toate.
Puteti schimba valuta EURO, USD, TRY la receptia hotelului (curs nefavorabil mai mare). Puteti face schimb valutar la un curs bun la orice banca in DIDIM cu pasaportul (la 7km). Puteti plati in EUR sau USD la bazar.

Euphoria Aegean Resort & Spa (Sigacik - Seferihisar - la 51 km de IZMIR)

Adresa: Sigacik Mahallesi Akkum Cad. (KÜÇÜK AKKUM MEVKII Sigacik), 35460 Seferihisar, Izmir-Turcia

- ATENTIE verificati! pe unele saituri apare ca HOTEL inchis din 2021 din pandemie - verificati

Specific pentru Euphoria Aegean Resort sunt: Panorama golfului Sigacik - Seferihisar, curtea enorma in terase, servirea buna.
Privelistea, linistea si pozitia in promontoriu "fac toti banii" la acest hotel.
Hotelul se afla pe un promontoriu aflat la 100 m deasupra marii. Camerele cu vedere la VEST vad panorama golfului Sigacik. Camerele cu vedere la EST au privelistea portului Theos Marina si a oraselului Sigacik. De mentionat ca desi oficial Sigacik este un cartier al orasului Seferihisar, Sigacik da senzatia unui orasel independent. Curtea este in trepte/terase f. asemanatoare cu faleza de la Eforie Nord zona Belona sau Debarcader. Datorita apropierii de IZMIR hotelul este frecventat de f. multi turci din IZMIR dar si turci din din diaspora. Calitatea mancarii (mai ales seara) precum si a serviciilor este foarte buna. Hotelul se afla la 51 de km de aeroportul Adnan Menderes Havalimani daca venim prin Menderes>Gümüldür sau 62 de km daca venim prin Yelki>Ulamis pe Izmir-Seferihisar yolu.
1Localitate, Pozitie Hotelul este situat pe partea sudica a peninsulei Cesme-URLA in cartierul Sigacik din orasul Seferihisar. Cartierul Sigacik este de fapt un mic orasel in care se afla portul Teos Marina.
Distanta fata de centrul IZMIR este de 60 km. Distanta fata de aeroportul Adnan Menderes este de 51 km.
Cum am mentionat mai sus in Sigacik-Seferihisar se poate ajunge pe doua rute: - una prin NORD alta prin SUD - ambele avand sosea de mare viteza cu doua benzi pe sens.
Pentru cei care vin din sud prin Gümüldür si au mai fost pe aici, acestia vor avea o mare surpriza sa gaseasca in locul soselei de 7 m latime cu 1 banda pe sens care leaga candva Kusadasi de Seferihisar prin Gümüldür o super sosea de mare viteza. Noua sosea are pe alocuri 3 benzi pe sens.
Hotelul este format din corpul central cu camere orientate spre mare sau spre tarm/port sau spre gradina. In curtea hotelului se mai gasesc cateva vile independente cu mini-piscina proprie.
2Plaja proprie, pontoane Corpul principal al hotelullui + restaurantul principal + piscina mare + topoganele se afla sus pe promontoriu iar plaja se afla jos.
Pentru a ajunge la plaja trebuie sa cobaram 200 m prin frumoasa gradina a hotelului. Gradina este terasata in trepte. Plaja este mare cu nisip fin argilos. Pe plaja sunt suficiente seszlonguri cu umbrelute. Plaja se termina cu un ponton propriu care la rindul lui are disponibile 60 de sezlonguri rabatabile. Pontonul are o sectiune speciala de sarituri cu mai multe scari de recuperare din apa. Turistii prefera insa sa stea in jurul piscinei imense datorita atmosferei intretinuta de echipa de animatie si a accesului rapid la bar.
In august 2018 au fost la acest hotel mai multe gupuri de rusi f.f. civilizati (peste 200 de persoane/sejur) . Se vedea clar ca erau oameni civilizati proveniti probabil din zona bugetara care au primit un vaucher "verde" de la stapanire pentru a-l putea folosi in Turcia. Se vedea acest lucru in comportamentul lor: cum vorbeau cu sotiile si copii, cum mancau la masa sau ce consumau de la barurile "free". Si fiindca rusul e sportiv prin educatie: pontonul era plin de rusi care sareau in apa sau faceau plaja acolo. Mai mult ca sigur ca: daca terenul de volei era unul adecvat acesta ar fi fost ocupat toata ziua de ei.
3 Teren Volei/fotbal Pentru amatori: nu puteti juca volei sau fotbal la Euphoria Aegean Resort!
Teren de volei si de fotbal NU EXISTA la acest hotel ! - datorita lipsei unui teren plat continuu specific acestor doua sporturi. In realitate insa undeva pe ultima terasa inainte de plaje exista un teren de volei cu fileu dar care nu are margine nici macar de 50 cm, banda de marcaj este fixata cu fier-beton indoit de 8 (iti rupi picioarele daca ai juca), iar la cea mai mica pasa gresita mingea ajunge direct in apa intre stanci de unde o poti scoate uda in 5 minute daca nu mai mult.
Datorita lipsei terenului de volei si a celui de fodbal este singurul hotel din cele cinci de pe pagina aceasta unde nu se poate face coeziune de nici un fel intre turistii de diverse natii.
4Piscina Piscina este f. mare (1900mp in seminluna) formata din: un corp mic pentru copii si un corp mare pentru adulti, suficient de mare pentru toti turistii cazati. Toata piscina este inconjurata de sezlonguri.
Topogane cu apa: hotelul are 3 topogane mari de viteza care "fac toti banii" la acest hotel.
5Animation Team, spectacole Echipa de animatie este slaba (cea mai slaba de pe aceasta pagina). Nu ca ar fi ei slabi ci fiindca:
- echipa nu e fixa ci e dinamica: cel mai grav lucru este ca membrii si sefii echipelor de animatie se schimba f. des neputandu-se face coeziune intre membrii trupei;
- nu au sef - se vede clar acest lucru;
Per total insa echipa de animatie isi face datoria la piscina in intervalul 10-17 unde este intretinuta atmosfera prin diverse jocuri pe apa (polo) sau alte concursuri intre echipe formate ad-hoc.
Seara, pe terasa din fata loby-barulului echipa de animatie organizeaza scurte show-uri muzicale sau de dans cu actori alesi din turistii cazati.
Hotelul are un amfiteatru propriu cu 300 locuri in care se gazduiesc diverse spectacole seara. Spectacolele sunt mai slabute fata de "omologii" lor de pe aceasta pagina. Sunt aduse diverse trupe muzicale, de dans sau de circ din Izmir.
6Ospitalitate Servire Calitatea serviciilor este f. buna : restaurant + curatenie + intretinere spatii/piscina. Restaurantul este f. mare, format din doua sectiuni - interior + exterior. In exterior nu prea gasesti locuri seara.
7Parcare Proprie La intrarea in hotel avem o curte interioara cu parcare mare - 70 de locuri. Parcarea este plina mai ales in august. Parcarea se mai poate face pe latura din strada a hotelului - 50 locuri.
8Internet wireless Semnalul si viteza la internet sunt medii. Cand hotelul este plin in august (peste 900 de turisti plus 100 angajati), semnalul de internet este mai slab . In loby si la piscina semnalul este mai bun.
9De vizitat in apropiere Fara doar si poate daca ajungeti in Sigacik trebuie sa vizitati Teos Antik Kenti - ruinele orasului antic Teos ce se afla la 2,5km de hotel.
10 Plimbare cu vaporasul - boat_trip Recomandam plimbarea cu vaporasul cu oricare din vaporasele ce pleaca la ora 10 din portul Teos Marina din Sigacik. De la Hotel si pina la pontonul de unde pleaca vaporasele mergem pe jos direct 1,8 km. Pretul este mai mic daca luati bilet direct din port la imbarcare - aprox.50TL/persoana.
11 Roaming: Acces la Cosmote Grecia sau Vodafone Grecia Foarte interesant este ca desi insula Samos se afla departe in linie dreapta pe mare la 43km in golful Kusadasi putem prinde uneori semnal 3G de la Cosmote Grecia sau Vodafone Grecia de pe terasa de la restaurant.
12Diverse
Puteti schimba valuta EURO, USD, TRY la receptia hotelului (curs nefavorabil mai mare). Puteti face schimb valutar la un curs bun la orice banca din Sigacik - Seferihisar cu pasaportul (la 1-3 km). Puteti plati in EUR sau USD la bazar in Sigacik .

Palm Wings Beach Resort SPA Kusadasi

Adresa: Davutlar Mahallesi, Adnan Kahveci Cad. 09430 Kusadasi/Aydin

Specific pentru Palm Wings Beach Resort SPA Kusadasi este linistea oferita de locatie, plaja plana imensa. Are un raport pret/calitate bun. Hotelul apartine aceluiasi proprietar care detine hotelurile Palm Wings Epheus si Venosa Beach Resort&Spa. Hotelul face parte din Peninsula Grup, detalii aici: https://www.peninsulagrouphotels.com/
Ca o exceptie fata de alte hoteluri si alte perioade in august 2019 au existat in permenenta aprox. 25 de masini de Romania parcate, aprox. 100 de turisti din Romania si inca 20 din Republica Moldova.
Era sa uit: In afara de turci si români in hotel sunt cazati englezi, olandezi si belgieni. O proportie aproape de realitate o gasim in comentariile de pe tripadvisor.com astfel:
All languages (2,169)Turkish (1,009)English (772)Dutch (156)French (94)German (62)Russian (40)Polish (27)Hungarian (5)Swedish (3)Danish (2)Slovak (2)Arabic (1)Italian (1)Portuguese (1)
1Localitate, Pozitie Hotelul este in Davutlar la 20 km de centrul Kusadasi si la 6 km de Guzelcamli. La 400 m se gaseste hotelul Grand Belish. Hotelul se gaseste intr-un cartier de case de vacanta tip numit Siteler (Davutlar). De pe plaja vedem in stanga panorama insulei grecesti Samos (locul unde s-a nascut Pitagora).
Dupa renovarea din 2013 (pina in 2013 hotelul se numea Egeria Beach si avea un alt patron) curtea s-a mai ingustat datorirta extinderii si renovarii corpurilor de cladire, modificarii scenei in aer liber si a toboganului de apa.
2Plaja proprie, pontoanePlaja este f. lata si dreapta, cu nisip fin: ca la Mamaia. Pe plaja sunt seszlonguri cu umbrelute. Hotelul nu are ponton propriu.
3Teren Volei/fotbal Terenul de volei este pe plaja, este plan cu nisip fin. Pentru amatori: in august se joaca zilnic volei intre 11-12 si 16-18.
4PiscinaPiscina este medie dar insuficient de mare pentru turistii cazati in perioadele de maxim (iulie-august).
5Animation Team, spectacole Hotelul are un amfiteatru propriu cu scaune de ratan in care se gazduiesc diverse spectacole seara. De obicei echipa de animatie este buna dar anual pot fi fluctuatii de personal. In fiecare seara este un mini spectacol de 1 ora oferit de animation team (cu participarea publicului) si/sau de trupe de actori profesionisti: dansatori, cintarerti, actori de circ.
6Ospitalitate Servire Restaurantul este mare si detine si o terasa mare. Seara se poate servi masa pe terasa unde vedem apusul de soare. Din cand in cand avem si muzica live pe terasa de deasupra restaurantului intre 22.30-24.00. Serviciul (curatenia) in camere este buna la fel ca la majoritatea hotelurilor de 4-5 stele din Turcia.
7Parcare Proprie Hotelul nu are curte cu parcare. Parcarea se poate face insa pe cele doua strazi din dreapta/stanga in exterior paralel cu gardul pe una din cele 2 laturi ale hotelului. Parcarea din strada este monitorizata cu camere de supraveghere.
8Internet wireless Semnalul de internet este foarte bun (cel mai bun de pe aceasta pagina). Camerele cu fata la piscina au semnal f. bun. Camerele cu fata la strada pot sa aiba semnal f.slab.
9 De vizitat in apropiere Orasul Kusadasi este la 20 km - se poate lua dolmusul (minibus, maxi - taxi) . Milipark este la 7 km imediat dupa Guzelcamli. Ruinele de la Efes + casa Fecioarei Maria sunt la 32 km. Pamukkale se afla la 206 km. Ruinele orasului Milet (unde a trait Thales) se afla in Balat (langa Didim) la 60 km.
10Plimbare cu vaporasul - boat_trip Putem face o plimbare cu vaporasul (Boat trip) de 8 ore (10-18) din portul Guzelcamli.
Traseul este pe langa Mili Park pina in apropiere de insula Samos
- se ocoleste insulita cu baliza Bayrak Adasi din stramtoarea Mycale din dreptul orasului Pitagorio din Samos.
- datorita pandemiei (covid 19) si a altor motive nestiute in 2021 vaporasele NU ocolesc baliza Bayrak Adasi din stramtoarea Mycale.
Se fac minim 5 opriri in golfurile de pe coasta Mili Park. Se serveste masa la pranz (inclusa in pret).
Vaporase recomandate: Kalamaki 2 (vaporas mic normal) sau Kalamaki 1 (vapor in toata regula).
Diferenta intre cele doua este ca pe vaporul mare [Kalamaki 1] muzica e data la maxim si se aude de la 200m de pe alte vaporase, capacitatea este peste 100 de persoane. [Kalamaki 1] are si salupa proprie.
La [Kalamaki 2] avem muzica in regim normal si capacitate de 50 persoane.
Atentie! In Guzelcamli se poate ajunge doar prin Davutlar. Daca incercati sa ajungeti in Guzelcamli printre casele din Siteler va puteti incurca - drumul nefiind marcat corespunzator.
11Roaming: Acces la Cosmote Grecia sau Vodafone Grecia De pe terasa restaurantului, de pe faleza sau de pe plaja putem prinde Cosmote Grecia si Vodafone Grecia 2G sau 3G. Semnalul 2G este mai slab. Semnalul vine de pe Insula Samos care este la 18 km.
12Diverse
Plimbarea pe malul marii: Seara puteti face o plimbare de 2-7 km pina in Guzelcamli daca va tin picioarele. Pe dreapta vom avea plaja si marea iar pe stanga hoteluri si mici localuri de plaja.
La 15 m de hotel avem un butic de cartier. La 100 m avem un alt butic, o brutarie si o mica piata.
La 500 m printre vile se gaseste un bazar unde gasiti atat produse traditionale (miere de pin, ulei de masline, masline, mirodenii) cat si imbracaminte si suveniruri - teoretic nu ar trebui sa va duceti pana in bazarul din Kusadasi.
Puteti schimba valuta EURO, USD, TRY la receptia hotelului (curs nefavorabil mai mare). Puteti face schimb valutar la un curs bun la casa de schimb din dreptul Primariei din Kusadasi (Kusadasi Municipality - Kusadasi Belediyesi) sau la orice banca in Kusadasi cu pasaportul. Puteti plati in EUR sau USD la bazar.

Vezi aici: Drumul prin Bulgaria prin Razgrad, Târgoviste, Omurtag, Kotel, Yambol, Elhovo, Lesovo.

(Drumul spre Turcia prin Bulgaria prin Razgrad-Omurtag-Kotel-Yambol si Hamzabeyli-Edirne-Havsa-Kesan-Canakale-Izmir-Kusadasi)

 

Vezi aici: Drumul prin Turcia. Hamzabeyli, Edirne, Ecebat, Canakale, Izmir


 • Mamadou from Venosa Didim (detalii despre hotelul Venosa)

  Vezi aici detalii despre : Drumul prin Bulgaria prin Razgrad, Târgoviste, Omurtag, Kotel, Yambol, Elhovo, Lesovo.

   

  Vezi aici detalii despre : Drumul prin Turcia. Edirne, Ecebat, Canakale, Izmir .

   

  Vezi harta zonei Kusadasi

  Vezi harta dinamica a zonei Davutlar prin Google maps:

  Harta Davutlar

   
  Last Updated on 23-04-2024 by Homecont SRL

  Homecont.ro statistics Homecont.ro website reputation