Inapoi/GoBackInapoi La pagina anterioara
Paradoxal este ca azi multe din aplicatiile de baza ale unor firme mari, banci si institutii de stat de pe tot globul sunt scrise īn FoxPro2.6 de DOS (FPD26 nu Visual !) desi Microsoft a īncetat oficial īntretinerea lui din anul 1996...

 
HomeCont SRL produce la comanda aplicatii software īn domeniul financiar-contabil si acorda consultanta īn domeniul aplicatiilor ERP. Daca intentionati sa cumparati de pe piata o aplicatie economica de tip ERP care depaseste 10.000 de USD ar fi bine sa ne contactati. Daca aplicatia are costuri de peste 30.000 USD este obligatoriu sa ne contactati. De ce sa ne contactati ? Este simplu: ca si la doctor sau la avocat contra unei sume rezonabile va putem spune daca sunteti pe drumul cel bun. Suma se recupereaza si va scuteste costurile "ascunse" din viitor.  In curānd veti putea citi aici detalii despre achizitia si implementarea unei aplicatii ERP.
 
O parte importanta din Programele dezvoltate de noi īn ultimii ani  sunt enumerate mai jos. Toate acestea sunt functionale. O parte din ele lucreaza stand-alone, altele īn reatea. O alta parte functioneza ca aplicatii apendice lānga ERP-uri consacrate prin conexiune ODBC.
1 HomeCont 3.1T Program de evidenta financiar contabila. (DOS - Multifirma)
2 HomeCont 4.1x Program de evidenta financiar contabila. (Windows - Monofirma)
3 Bilant. 1.1 Program de agregare si centralizare a formularelor  financiar contabile pt. unitati bugetare. Bilant, Buget, Anexa 14. (Windows - Retea)
4 Intrastat - intrasta.exe Program de verificare si validare a tranzactiilor intra-UE si de generare a fisierului XML final fara erori catre Institutul National de Statistica. (Windows)
5 Stocuri 2.x Program de evidenta cantitativ-valorica a stocurilor pe baza metodei de descarcare FIFO si identificare specifica a materiilor prime, materialelor, finite, marfuri. Listeaza NIR, Balanta, Situatia inrarilor, iesirilor, Bon Consum. (Windows - Retea)
6 Postcalcul Program de calculatie a costurilor reale postcalculate. Calculatie pe purtatori, elemente de cheltuiala si centre de cost. Repartizare regii. Calcul a Costului complet. (Windows)
7 HOMELOTO Program de analiza a istoricului numerelor extrase la tragerile loto 6/49. (Windows)
8 MODBUSH Program de supraveghere a unei statii de tensiune pentru ridicarea sau coborarea tensiunii furnizate de statie catre consumatorii finali (dimming). Programul comunica cu statia prin intermediul interfetei MODBUS TCP/IP. (Windows XP/7/8)
Domeniile nostre de competenta sunt: Medii de programere si baze de date: FOXPRO - toate versiunile (FPD26 - VFP9SP2), MySQL, Progress, PHP, SQLServer.
Consultanta: Analiza si consultanta īn domeniul aplicatiilor ERP. Caiet de sarcini. Documentatie de proiect. Documentatie Aplicatie. Scolarizare. Implementare. Mentenata.
Tarifele de consultanta orientative sunt : 300 EUR /Zi analiza la sediul dvs. Intocmire materiale analiza: 350 EUR/zi . Pentru deplasari īn afara Bucurestiului se percep taxele aferente unei delegatii + tariful pt. 1 zi consultanta.
Aveti deja o aplicatie de tip ERP la care nu vreti sa renuntati dar care nu ofera rapoartele si instrumentele de urmarire la care v-ati asteptat ? Noi va oferim: *rapoarte si customizari la cerere pe aplicatii existente. * transfer de date intre diverse aplicatii si baze de date: SqlServer, Oracle, Progress, FoxPro. * proiectare aplicatii de la 0 in special in domeniul financiar contabil, stocuri, facturare, clienti, furnizori.