Inapoi/GoBackInapoi La pagina anterioara

www.homecont.ro 

 
Aplicatia financiar-contabila Homecont 4.1x (windows) permite gestionarea simultana a mai multor magazine subordonate ale aceleiasi firme. Se pot tine "n" magazine subordonate - fiecare cu gestiunea lui:
- incarcarea gestiunii la pret de vânzare a fiecarui magazin (378,4482,371). Nir cu calcul automat al adaosului comercial prin deducere din pretul de vânzare (raft) fata de pretul de furnizor (factura).
- descarcarea gestiunii prin K cu formula distincta pt. fiecare magazin (707,4427,378,4428,371)
- jurnale contabile pentru fiecare magazin: Jurnal cumparari, J. vânzari, fise de cont, carte mare, Niruri, balante financiare (6 modele), registru jurnal general, registru casa/banca.

A T E N T I E ! Nu mai oferim actualizari si nici suport pentru Programul pentru MS-DOS HomeCont 3.1T. Nu mai garantam functionalitatea corecta a aplicatiei în conditiile actuale. Mediile noi de windows (XP/7/Vista) nu mai mentin compatibilitatea înapoi pentru programe scrise sub MSDOS-16/32 biti. Acceseaza aici pagina programului.

1. HOMECONT 3.1X: Incepând cu 01.01.2010 HOMECONT SRL nu mai întretine programul de contabilitate HOMECONT3.1x varianta MS_DOS scris sub FOXPRO 2.6 DOS. Varianta de FOX FPD26-DOS nu mai este întretinuta la rândul ei din anul 1996 de catre parintele ei fiind ultima din generatia DOS. Din acest motiv am renuntat la dezvoltarea si întretinerea acestui program. Incepind cu 01.01.2010 intra în vigoare urmatoarele:

Motivele acestei decizii de renuntare la întretinerea programului HOMECONT31.1x au caracter tehnic si tin în principal de urmatoarele:

Pentru remedierea acestor conflicte hardware/software între programul FPD26 (FoxPro 2.6 MS-DOS) si mediile noi hardware/software se procedeaza la depanarea si configurarea manuala. Acest lucru nu îl pot face decât contextual oameni cu rabdare si cu cunostinte informatice cel putin medii - fiecare sistem are o alta problema si un alt mod de tratare. In informatica acest lucru se mai numeste si WorkAround (producatorul nu mai ofera suport dar exista solutii manuale...). La o parte din aceste solutii se face referire în pagina specializata FOX sectiunea: Functionare instabila FOXPRO2.6 MS-DOS pe WinXP/Vista cu Dual core Procesor - solutii manuale contextuale (work around) .


2. Aplicatia Intrasta.exe 2022 ( Intrastat 2022):  Firma Homecont SRL poate asista orice firma care detine o aplicatie informatica economica pentru obtinerea "declaratiei intrastat" prin transferul datelor din aplicatiile existente in fisierul format XML cerut de Institutul National de Statistica.


Nou : Aplicatia intrasta.exe se afla la versiunea 2022.

Pentru detalii privind aplicatia de verificare date intrastat si export din ERP-ul dvs in excel si apoi in XML:

Accesati pagina intrastat:

Instalarea programelor Homecont dupa denominare:

1. Pentru firmele care au deja Homecont 4.0 sau 4.1 instalat:

se face download doar la fisierul upgrade Homecont 4.1 = 0,5 Mo.

2. Pentru o instalare noua la homecont 4.0/4.1:

a.) se face download la  Homecont 4.0 windows - (se face download la kitul inegral de 4,7 Mo);

b.) apoi se face download si se se instaleaza upgrade 4.1 = 0,5 Mo.

3. Pentru Homecont 3.1D (varianta multifirma MS-DOS).

a.) Pentru cei care NU au Homecont 3.0 instalat:

Se face download integral la kitul Homecont 3.1D = 1Mo .

b.) pentru cei care au instalat deja Homecont 3.0:

- se face download la upgrade Homecont 3.1.D

- programul de MSDOS Homecont 3.1.D stie sa printeze in Notepad alegand la printare optiunea N=Notepad. Cu aceasta s-a rezolvat si problema printarii la imprimante cu conectate pe USB !!!. Singura problema ramane sa va setati fontul din Notepad respectiv Courier New de 7,5.

Programele HomeCont 4.1 si HomeCont3.1D pot fi utilizate în scopuri comerciale pentru o perioada de 30 de zile în regim trial copy.

Utilizarea programelor software HomeCont în scopuri didactice este gratuita. Programele HomeCont pot fi utilizate gratuit în licee, universitati sau laboratoarele firmelor în care se predau informatica, contabilitate, informatica de gestiune sau alte materii conexe.


  
 

cautare personalizata

Last Updated on 11.02.2022 by Homecont SRL