Inapoi/GoBackInapoi La pagina anterioara

     www.homecont.ro


Oferta generala de produse si servicii 
Citeste si despre cizmaria informatica aici
Ce trebuie sa stiti cind alegeti un ERP (Functionalitate MRP, FIFO, Contabilitate)
Citeste si despre programul de postcalcul si purtatori de cost

Pagina in constructie !
MUZICA

Dua Lipa + Elton John Cold heart live 1
Dua Lipa + Elton John Cold heart live 2
Dua Lipa + Elton John Cold heart live 3Mai jos aveti legaturi catre cele mai importante programe realizate:
Intrastat, Postcalcul, Bilant 1.1, SmartBrowser for dbf, Homecont 3.0, Homecont 6.x, Aplicatie de dimming control pt. sursa tensiune via MODBUS-Winsock.

Intrastat 2020

picture

Aplicatia intrastat pentru validarea declaratiei statistice intrastat. Aplicatia a fost lansata in 2007 si se afla in anul 12 de functionare.
Aplicatia se adreseaza in principal firmelor mari multinationale cu importuri din UE care prelucreaza mii de repere/tranzactii lunar avind sute de pozitii in NIR-uri, precum si comisionarilor vamali.

Vezi detalii Intrastat

Postcalcul - productie, servicii

picture

Aplicatia pentru postcalculatia costurilor pentru firmele de productie si servicii. Aplicatia de postcalcul este o aplicatie la "comanda" si se rescrie in proportie de 70% pentru fiecare client nou.
Aplicatia de postcalculatie a costurilor a fost scrisa initial pentru firmele de productie si a fost adaptata in zona serviciilor de inchiriere spatii tip cladire de birouri, MALL sau similar.

Vezi detalii Postcalcul

Smart Browser for DBF

picture

Smart Browser for DBF este un utilitar pentru manipularea fisierelor DBF. Puteti edita si vizualiza tabele DBF. Puteti edita structura tabelei prin inserarea de cimpuri noi sau modificarea celor existente. Se pot crea indecsi de ordonare. Se pot realizare rapoarte ad-hoc pe tabelele respective. Datele pot fi exportate in format Excel, PDF, HTML

Vezi detalii SmartBrowser for Dbf

HOMECONT 6.0 - Contabilitate generala multifirma

picture

HOMECONT 6.0 este un program de contabilitate multifirma. Ruleaza sub Windows toate variantele (Inclusiv Windows 10). Este urmasul lui HOMECONT 3.0 de MSDOS ver. 1996. (Vezi Istoricul programului de contabilitate HOMECONT 3.0 1996-2015 ) Poate tine evidenta a 10 firme simultan in varianta demo/shareware. In varianta cu plata numarul de firme este 100.
Functiile de baza sunt: receptii/nir, vanzari, note contabile generale, descarcare gestiune (371,378,4428), inchidere profit (121).
Receptia (NIR) acopera: introducerea valorica a liniilor nirului articol cu articol, receptie servicii, crearea facturii furnizor asociate nirului, plata (daca plata e simultana cu factura), evidenta contabila automata asociata tuturor activitatilor descrise. Nirul are subfunctie specializata pentru receptia in magazinele cu amanuntul (boutique): evidenta nir la pret de vanzare (371,378,4428).
Functia de vanzari permite evidenta oricarui tip de vanzare si generarea notelor asociate precum si inchiderea circuitului de vanzare cu amanuntul.
Functiile de descarcare gestiune si inchidere luna se ruleaza lunar manual la sfarsitul lunii financiare.
Rapoartele ce se listeaza in format ecran, excel (XLS) sau PDF sunt: - NIR, Jurnal de casa/banca, Jurnal Cumparari, Jurnal de Vanzari, Registrul Jurnal General, Fisa de cont, Fisa operatii diverse (Carte mare ), Balanta contabila in 6 variante (cu 4,5 sau 6 egalitati).
Programul mai are: trasabilitate si continuitate pe ani financiari succesivi (avem acces la tot istoricul - datele nu se sterg la sfarsit de an prin preluare prin 891/892). Poate fi folosit si in retea fiind multiuser in varianta cu plata. Restrictie pentru operare date pe an financiar si luna financiara.

Vezi detalii program Homecont 6.x

Vezi documentatie program Homecont 6.x

  • Vacanta: Descrierea catorva hoteluri din Turcia 2020 Descrierea catorva hoteluri din Turcia 2020
  • Vacanta: Drumul spre Turcia prin Bulgaria: Razgrad-Targoviste-Omurtag-Kotel-Yambol-Hamzabeyli-Edirne-Havsa-Ecebat-Küçükkuyu-Izmir-Selkuk
  • Vacanta: Drumul prin Bulgaria: Razgrad-Targoviste-Omurtag-Kotel-Yambol-Hamzabeyli
  • Vacanta: Drumul prin Turcia: Hamzabeyli-Edirne-Havsa-Ecebat-Küçükkuyu-Izmir-Selkuk-Kusadasi-Didim-Bodrum
    Last Updated on 22/05/2022
    By Homecont SRL